Je reis plannen

Schermafbeelding 2018-11-14 om 12.50.14

Bali is een heerlijk eiland! Het toerisme is er hard gegroeid de afgelopen decennia -tegelijkertijd zijn er voldoende plekken waar de tijd lijkt te zijn stilgestaan. De bevolking is bijzonder vriendelijk en gastvrij.

Wil je mee op de reisretraite? Dan loont het om vroeg je tickets te boeken. Een paar sites waarop je vaak goede deals kunt vinden, zijn cheaptickets.nl en tix.nl.

Het kan erg de moeite zijn om te vliegen vanaf Dusseldorf, Brussel of Frankfurt. Een andere optie (via tix.nl) is om te boeken met als vertrekpunt Antwerpen. KLM biedt vaak goedkopere tickets aan wanneer met de trein vanaf Antwerpen/Brussel komt. Let wel: dit traject moet je dan ook daadwerkelijk afleggen en je moet het ook als zodanig boeken.

Je kunt ervoor kiezen om met maatschappijen als Singapore Airline of Emirates te vliegen en dan eerst een stop-over te maken in Singapore of bijvoorbeeld Dubai.

Misschien wil je deze reis combineren met een rondreis op Java. Je kunt losse modules voor rondreizen boeken via bijvoorbeeld 333travel.nl – maar je kunt het ook prima zelf regelen. Vlieg bijvoorbeeld naar Jakarta en neem dan de trein naar Bandung en Yogjakarta.

Vanaf Bali kun je ook prima naar de eilandjes in de omgeving, zoals Nusa Lembongan, Nusa Penida, Lombok en de Gili’s. Deze overtochten kun je best ter plaatste boeken. Op Bali zelf kan ik je helpen met deze zaken.

Als kind woonde ik 8 jaar in Indonesie. Ik spreek de taal redelijk goed en ken de gebruiken. Ik kan je helden je reis goed te plannen. Net voor je vertrek naar Bali, ontvang je mijn digitale reissyllabus met onder andere nuttige adressen, tips, routes, waar je yoga kunt doen, welke dagtrips leuk zijn etc.

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close