Data, kosten, kleine lettertjes

cropped-img_4095.jpg

Data: 

Levensverhaal/OWNYOURSTORY: 08-15 september 2020

Individuele schrijfweek:    16-22 september 2020

Early birds: boek je voor 15 november 2019 voor de retraites in september 2020, dan krijg je 100,- euro korting op de totaalprijs van de kamer als je met twee deelnemers een kamer deelt en 50,- euro korting als je alleen komt. 

 

Canggu 08- 15 september 2020

Kosten: 880,- euro per persoon

Inbegrepen:

7 overnachtingen in grote kamer met ruim tweepersoonsbed, eigen badkamer, Wi-Fi, airco, iedere dag schoonmaak, koffie thee en water, kleine versnaperingen, ontbijt, schrijfcoaching (incl. eenmalige terugkoppeling bij ingestuurd werk na de retraite). Gedeeld zwembad.

Bij partner mee op kamer (partner neemt niet deel aan schrijfcoaching): 1080,- euro (per koppel)

Bij reisgenoot mee op kamer en beiden schrijfcoaching: 1200,- euro per koppel. Let wel: op de kamer staat alleen een zeer breed tweepersoonsbed – het is niet mogelijk twee aparte bedden neer te zetten. 

Ondernemers: 1.060,- incl btw per persoon of, indien de kamer gedeeld wordt met een reisgenoot, 1.400 € per koppel. 

Niet-inbegrepen:  vlucht, vervoer van en naar villa, overige maaltijden, drankjes buiten koffie, thee, water, verzekeringen. 

In de omgeving zijn tal van restaurantjes waar je voor weinig geld heerlijk kunt eten (je krijgt een uitgebreide syllabus met onder andere allerlei tips voor restaurants en werkplekjes buiten de villa (mocht je dat willen). Daarnaast beschikt de villa over een keuken en is er op loopafstand een zeer goed gesorteerde supermarkt. Je kunt dus ook altijd zelf koken. 

Per dag, indien je niet in de duurste clubs gaat eten, zul je rond 20- 25,- € kwijt zijn aan lunch/diner/eventueel taxi. Minder kan zeker ook – het ligt er helemaal aan wat en waar je gaat eten. 

(nb: hoe eerder je je vlucht boekt, hoe goedkoper! Kijk voor meer tips onder Je reis plannen). 

 

Canggu 16 – 22 september 2020

Individuele schrijfweek

Kosten: 695,- € per persoon

6 overnachtingen in grote kamer met ruim tweepersoonsbed, eigen badkamer, Wi-Fi, airco, iedere dag schoonmaak, koffie thee en water, kleine versnaperingen, ontbijt, sparren over het schrijven, geen intensieve schrijfcoaching, syllabus met uitgebreide informatie over Bali, ter plaatse help ik je met het organiseren van een dagtrip of wat je ook nodig hebt op Bali. Gedeeld zwembad.

Deel je de kamer met een reisgenoot (tweepersoonsbed), dan betaal je 880,- euro per koppel. 

Wil je eerst meer weten? Mail dan naar: eatstaywrite@gmail.com 

 

Inschrijven:

Wil je mee op deze een van deze unieke en inspirerende schrijfretraites? 
Stuur dan een mail onder vermelding Eat Stay Write met de volgende gegevens:

 • Naam, adres, woonplaats
 • je e-mail adres
 • telefoonnummer (06)
 • geboortedatum
 • duidelijke vermelding om hoeveel personen het gaat:
  • jijzelf
  • jijzelf met partner op de kamer, partner hoeft geen schrijfcoaching
  • jijzelf met partner op de kamer, beiden schrijfcoaching
  • zakelijk of niet

De kleine lettertjes

Bij reservering, ontvang je een factuur voor 50 procent het bedrag. Vermeld daarom bij reservering duidelijk of je alleen komt, met partner zonder schrijfcoaching of met partner met schrijfcoaching. Ca. 6 weken voor aanvang van de retraite, ontvang je een factuur voor het restant.

Annuleren: 

Inschrijfdatum voor de retraites in september 2020 eindigt op 1 juni 2020! Vol = vol

 

 • Heb je je ingeschreven, dan kun je binnen 5 dagen na inschrijving nog kosteloos annuleren. Dit geldt tot 01-04-2020. Daarna wordt bij annulering binnen 5 dagen een bedrag van 220,- € p.p. in rekening gebracht.
 • Tot 6 weken voor de startdatum van de retraite, zullen we je bij annulering 40 procent van de totale kosten in rekening brengen.
 • Annuleer je binnen 6 weken voor de retraite, dan ben je het gehele bedrag verschuldigd.
 • Het is aan te raden altijd een annuleringsverzekering af te sluiten! Je tickets en andere bijkomende kosten zijn voor eigen risico. Sluit daarom altijd een goede reis- en annuleringsverzekering af. 

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close