Verhalen in Valencia!

Valencia. Slenteren door steegjes, zitten op zonovergoten pleintjes. Observeren. Je zintuigen openzetten. Wat hoor je? Zie je? Ruik je? Hoe beschrijf je het gevoel van de stad in een verhaal? Strakke architectuur en eeuwenoude kerkjes. Een stad om helemaal in de verdwalen. Een stad vol verhalen.

Ga jij mee op deze unieke schrijfcursus? Een citytrip én drie dagen schrijven in één. Veel vrijheid om de stad ook in je eigen tempo verkennen, aan de hand van de schrijfopdrachten.

Eat Stay Write Valencia vond plaats van maandag 6 t/m donderdag 9 juni 2022. Wil jij weten welke data in 2023 beschikbaar zijn? Laat je via deze link op de mailinglijst zetten en blijf op de hoogte van Eat Stay Write schrijftrips en lifecoachretraites.

Valencia verovert je hart. De stad zindert, leeft en inspireert. En dat is precies wat we met deze editie van Eat Stay Write willen. De zindering van het schrijven combineren met het leven van de stad.

Voor wie?

Voor iedereen die graag beter wil leren schrijven, die zin heeft in deze unieke combinatie van citytrip en schrijfcursus, die naar huis wil met een hoofd en hart vol verhalen en inspiratie! Je hoeft geen eerdere schrijfervaring te hebben.

Je coach

Mijn naam is Marlies Slegers en ik ben al 20 jaar schrijfster. Ik heb zo’n 50 boeken geschreven, waarvan sommigen ook in het buitenland zijn verschenen. Ik ben schrijfcoach, cursusleider bij erkende instituten en soms ghostwriter. Naast schrijfster ben ik ook lifecoach. Mijn werk is mijn passie en ik draag het graag op je over. Eat Stay Write Valencia, is na Bali, Breda en Zeeland de vierde lokatie voor deze unieke formule.

Wat anderen zeggen

‘Heerlijke dagen gehad met mooie ontmoetingen, inzichten en kruisbestuivingen. Sfeer en omgeving zijn inspirerend, dank Marlies, voor ijking en verrijking.’ A.C.K., editie Zeeland 2021.

‘Veel aandacht voor ieders persoonlijke verhaal. Ik heb hier zoveel geleerd, over het schrijven zelf en over hoe ik in mijn eigen schrijfproces sta: wanneer en hoe ik afstand moet nemen om beter te kunnen schrijven. Een aanrader! Volgend jaar weer!’ E.d.J., editie Bali 2019

‘De schrijf-tweedaagse bij ik bij Marlies gevolgd heb was heel inspirerend. Ik ontdekte vaardigheden waarvan ik niet wist dat ik ze in mij had. Ik raad iedereen, die iets met creatief schrijven wil gaan doen, aan naar Marlies te gaan. Leerzaam, leuk, gezellig en heel professioneel georganiseerd.’ A. R., editie Breda 2020

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close