Schrijfcursus in Valencia zonder hotel

Misschien ben je van 6-9 juni al in Valencia. Of zou je liever een accommodatie zoeken die beter bij jouw budget past (er zijn al hostels vanaf 50 euro voor 3 nachten) of ben je er met anderen en wil jij gewoon meedoen met de 3 daagse schrijfcursus.

Ik stel 2 plekken beschikbaar daarvoor. Je betaalt dan niet de accommodatie die ik uitgezocht heb voor Eat Stay Write, maar alleen de cursus zelf. Je krijgt WEL gewoon alles wat de andere deelnemers ook krijgen: de syllabus, mijn begeleiding, de opdrachten, persoonlijke feedback.

Je betaalt voor dit unieke aanbod slechts 298,- euro.

Inbegrepen:

  • Een welkomstdrankje
  • Je krijgt drie dagen lang schrijfcoaching en feedback op je opdrachten. Ook is er ruimte voor een individueel schrijfcoachingsgesprek.
  • Je ontvangt een syllabus met alle stof én een lijst met de allerleukste – insider- tips voor fijne tentjes in Valencia. De stad nodigt echt uit tot mooie schrijfwandelingen, dus is deze schrijfcursus minder geschikt wanneer je niet goed ter been bent (tip: neem goede schoenen mee!).
  • Ontbijt (bij deze optie neem je dit ook voor eigen rekening), lunch en avondeten zijn voor eigen rekening, evenals je ticket/vervoer/entreekaartjes als je een museum of dergelijke wenst te bezoeken. Valencia is een zeer betaalbare stad, en je vindt maaltijden in iedere prijscategorie. In de avonden staat het je vrij om op eigen kosten aan te sluiten in de leukste restaurants van de stad – en ga je liever alleen op pad, dan is dat ook helemaal prima. Eat Stay Write staat ook voor tijd voor jezelf.
%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close