Schrijven op Bali

 

 

 

Weg van alles. Rust en ruimte om te (leren) schrijven. Misschien weet je al precies wat je wilt schrijven, maar wil je erbij gecoacht worden. Misschien heb je nog geen idee hoe je woorden kunt geven aan de verhalen in je hoofd en wil je met oefeningen op het juiste pad gezet worden.

Wellicht heb je al jaren een idee voor een boek. Wil je je levensverhaal op papier zetten. Of juist dat zakelijke verhaal waarmee je klanten kunt vertellen over je bedrijf, je visie. Je hebt verhalen in je hoofd en je weet niet hoe je er structuur aan kunt geven. Je wilt eindelijk een begin maken met je boek. Je zoekt naar meer schrijfervaring en je wilt weten hoe je dialogen schrijft, hoe verhaalelementen werken, hoe je een realistisch plan voor je boek kunt maken. Je hebt al een ruwe eerste versie van een manuscript en je wilt – onder begeleiding – gaan herschrijven. Je wilt graag een andere invalshoek op je werk krijgen.

Een retraite kan je helpen om je focus en energie op het schrijven te krijgen. Kleine groepen, een veilige setting, een inspirerende omgeving. Begeleiding en het aangename met het leerzame combineren. Er zijn zoveel redenen om naar een schrijfretraite te gaan! De schrijfretraite Eat Stay Write biedt ruimte voor al je motieven. Je kunt gestructureerd aan de slag gaan met oefeningen die ik met je bespreek of je kunt juist schrijven en hulp vragen wanneer dat nodig is. Het is namelijk jouw week! Gun jezelf een week waar je helemaal geïnspireerd van terug komt.

En als je toch naar Bali vliegt, kun je er altijd een langere periode in Indonesië aan vastplakken. Of je gaat nog een paar dagen naar Singapore, HongKong, Kuala Lumpur… dat is helemaal aan jou. Je vindt tips hierover onder het kopje ‘Je reis plannen’.

Zelf vind ik Bali al jaren inspirerend! De mensen, de cultuur, de kleuren van de zonsondergang en zonsopgang, de geuren van het land, de duizenden tinten groen, de geluiden en de rust. Bali is niet voor niets de plek waar de bestseller Eat Pray Love van Elizabeth Gilbert zich afspeelde – het is een heerlijke plek om te zijn en aan de slag te gaan met je eigen ideeën. Combineer deze schrijfretraite met een rondreis op Bali/de Gili-eilanden/Java en geef jezelf een prachtige reis cadeau!

Gun jezelf een eigen Eat Stay Write week.

 

 

 

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close