Het project JIJ Bali 2023

Het project JIJ op Bali, februari 2023!

Volgend jaar februari komt er een tweede concept bij van Eat Stay Write!

Aan de slag met #hetprojectJIJ – want jij bent het mooiste en beste project waar je in kunt investeren.
Een week – 7 nachten – op het prachtige Bali waarin schrijven niet iedere dag centraal staat, maar waarin we 2-3 dagen echt gaan schrijven met prachtige opdrachten die je laten inzien waar je vandaan komt, waar je nu staat in het leven en je gaat aan de slag met opschrijven wat je voor de toekomst wenst. Dit alles aan de hand van intensieve en unieke schrijfoefeningen, die je persoonlijk op je eigen situatie los kan laten.
Deze week gaat veel meer over JOU dan over het (leren) schrijven – dat is er een onderdeel van. Het gaat meer over lifecoaching, een soort ‘leefboek’ voor jezelf schrijven. Wat wil je, in het leven? Door middel van intensieve schrijfoefeningen, krijg je heel veel inzichten in jezelf en ik ga je daarbij helpen. Je gaat aan het eind naar huis met een boek vol inspiratie en lessen over jezelf, om de beste versie van jouw leven te gaan leiden!

Deze week word het mooiste cadeau dat je jezelf kunt geven.

Wat ga je doen in deze week?

We gaan drie dagen aan de slag met intensieve en perosonlijke schrijfoefeningen.

Dag 1: je verleden – waar kom je vandaan?

Dag 2: je heden – waar sta je nu in je leven?

Dag 3 & dag 5: je toekomst – hoe ziet je gedroomde leven eruit en wat heb je daarvoor nodig?

Tussen de dagen door, heb je steeds een dag vrij. Je bent dus wel een week bezig!

In deze week gaan we trouwens veel meer doen. Een workshop koken, een dagtrip naar een van de eilandjes, en veel vrije tijd, omdat je wellicht zelf aan de slag wilt met je levensboek of gewoon lekker je eigen tijd in wilt kunnen delen.

We verblijven in een prachtige villa in de buurt van het strand.

Je slaapt er zeven nachten. Ontbijt inbegrepen.
Verdere details komen nog, want eea hangt ook af van de situatie op Bali op dat moment.

Voor wie: Het Project JIJ is speciaal bedoeld voor vrouwen. Je zit niet alleen op Bali, dus hebt de gezelligheid van gezelschap – en de vrijheid je eigen ding te doen wanneer je wilt. Je hebt geen zin in grote groepsreis. Je staat op een kruispunt in je leven en je wilt aan de slag gaan met het mooiste project dat er is: jijzelf!

Data, kosten, kleine lettertjes:

Heb je interesse in deze week (data, kosten, details etc volgen nog, laat me dat dan weten en ik zet je op een maillijst, waarbij ik je op hoogte houd van alles. Je zit nergens aan vast, want pas als de situatie het toelaat, ga ik plannen en dan kun je een vrijblijvende optie nemen. Het aantal plaatsen zal beperkt zijn.

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close