Het project JIJ Bali 2023

Het project JIJ op Bali, 1 mei tot 8 mei 2023!

Aan de slag met jezelf – want jij bent het mooiste en beste project waar je in kunt investeren.
Een week – 7 nachten – op het prachtige Bali waarin we 2-3 dagen echt gaan schrijven met prachtige opdrachten die je laten inzien waar je vandaan komt, waar je nu staat in het leven en wat je voor de toekomst wenst. Dit alles aan de hand van intensieve en unieke schrijfoefeningen, die je persoonlijk op je eigen situatie los kan laten.
Deze lifecoachingsweek gaat over jou en over het leren schrijven van een lifebook, waar je nog jaren plezier aan zult beleven. Wat wil je in het leven? Door middel van de boeiende opdrachten, krijg je heel veel inzichten in jezelf en ik ga je helpen om op de 12 gebieden van je leven helder te krijgen wat je wilt. Tijdens deze week op Bali ga je er de basis voor leggen. Je gaat naar huis met een boek vol inspiratie en lessen over jezelf, om de beste versie van jouw leven te gaan leiden! Een reset waarbij het om jou gaat! Geniet ondertussen van het prachtige Bali, want er is voldoende vrije tijd.

Deze week wordt het mooiste cadeau dat je jezelf kunt geven.

Wat ga je doen in deze week?

We gaan drie dagen aan de slag met intensieve en persoonlijke schrijfoefeningen.

Dag 1: je verleden – waar kom je vandaan?

Dag 2: je heden – waar sta je nu in je leven?

Dag 4: je toekomst – hoe ziet je gedroomde leven eruit en wat heb je daarvoor nodig?

Dag 6: wat zijn je inzichten?

Tussen de dagen door, heb je steeds een dag vrij. Je bent dus wel een week bezig! Let wel: je krijgt instructies voor de opdrachten, en bent daarna vrij om daarmee aan de slag te gaan. Dat doe je op een lokatie die je zelf zoekt. Wil je lekker bij het zwembad blijven hangen – prima! Ga je liever in een van de leuke koffiezaakjes zitten, of naar het strand? Ook allemaal goed – dit is JOUW week! Je bent op dagen dat we met de opdrachten aan de slag gaan, dus niet gebonden aan de villa.

In deze week kun je trouwens veel meer doen. Een dagje naar Ubud, een dagtrip naar een van de eilandjes, en veel vrije tijd, omdat je wellicht zelf aan de slag wilt met je levensboek of gewoon lekker je eigen tijd in wilt kunnen delen. De excursies zijn optioneel en bekijken we ter plaatse.

Lifebook – je levensboek:

In deze week leggen we de basis voor je levensboek. Dat is niet hetzelfde als een levensverhaal. Een lifebook/levensboek is veel meer een overzicht van jouw leven tot op heden, en een visie voor je leven in de toekomst op 12 deelgebieden. Deze zijn:

*gezondheid en levensstijl * je gevoelsleven * je karakter. * je spirituele leven * relaties

*je intellectuele leven * ouderschapsrol *je sociale leven * carrière. * inkomsten * levenskwaliteit

*levensvisie : masterplan

We verblijven in een prachtige villa in de buurt van het strand in het levendige Seminyak. Het huis heeft een zwembad en is van alle gemakken voorzien. Airco, wifi, op loopafstand van het strand – hier kom je niets tekort!

Je slaapt er zeven nachten. Ontbijt is inbegrepen.

Voor wie: Het Project JIJ is speciaal bedoeld voor vrouwen. Je zit niet alleen op Bali, dus hebt de gezelligheid van gezelschap – en de vrijheid je eigen ding te doen wanneer je wilt. Je hebt geen zin in grote groepsreis. Je staat op een kruispunt in je leven en je wilt aan de slag gaan met het mooiste project dat er is: jijzelf!

Data, kosten, kleine lettertjes:

Data: 1 – 8 mei 2023

Je verblijft in een eigen luxe kamer, met eigen badkamer. De villa is op loopafstand van het fijne strand, met allerlei strandtentjes. In de omgeving zijn tal van winkels en restaurants. Je eerste nacht is 1 mei, en je bent welkom vanaf 13 uur. Je laatste nacht is 7 mei en we verlaten de villa rond 12 uur.

Kosten:

Voor deze week betaal je 725,- per persoon. Inbegrepen hierin:

  • de lifecoaching en het werkboek
  • 7 nachten in een luxe villa, in je eigen kamer met tweepersoonsbed en eigen badkamer. Schoonmaak is inbegrepen.
  • ontbijt 7 x
  • welkomstdrankje op dag 1
  • 7 dagen ben ik tot je beschikking om je wegwijs te maken – ik bied je de perfecte mix tussen vrijheid en aan de slag gaan.

exclusief:

  • je vlucht. Tip: je kunt via soms goedkoper vliegen via Brussel, als je twee losse tickets koopt (bijvoorbeeld met Turkish Airlines naar Singapore, en dan van daaruit naar Bali). Kom je eerder naar Bali om alvast wat te acclimatiseren, of blijf je nog wat langer, dan moet je wel een eigen hotel regelen voor die extra dagen. Uiteraard adviseer en help ik je daar graag bij!
  • lunches en avondeten. Dat is op Bali erg betaalbaar! Je hebt geen enorm budget hiervoor nodig, en kunt het zo gek maken als je wilt. Er is een keuken in de villa, dus je kunt ook zelf koken als je dat wilt.
  • de excursies zijn optioneel, de kosten hiervoor zullen rond 30-50 euro zijn, afhankelijk van wat je wilt doen (een dag snorkelen op Nusa Penida is duurder dan een dag naar Ubud en de rijstvelden).

Wanneer je je opgeeft, betaal je gelijk het hele bedrag. Opgeven voor deze geweldige week kan tot 2 april 2023. Opgeven: mail naar eatstaywrite@gmail.com ovv BALI23. Er is heel beperkt plek, dus als je mee wilt, wacht dan niet te lang!

Dit is een unieke en bijzondere week, een echt cadeau aan jezelf!

BELANGRIJK: VERGEET NIET OM EEN GOEDE ANNULERINGSVERZEKERING AF TE SLUITEN.

Annuleringsbeleid:

Na je reservering, ontvang je een factuur. Tot 3 dagen na je reserveringsdatum mag je nog kosteloos annuleren.

Na die 72 uur en tot 1 april, kost annuleren je 125,- euro.

Annuleer je na 1 april, dan krijg je geen restitutie meer. Zorg er daarom voor dat je zelf een goede annuleringsverzekering hebt.

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close