Een schrijfretraite op Bali is zoveel meer dan alleen schrijven.

Bali is een prachtig eiland, waar ik al sinds mijn prille jeugd kom. De natuur, de mensen, de cultuur, de tradities zijn enorm inspirerend. De temperatuur is er aangenaam warm en de vergezichten over zee zijn prachtig. Bali is een eiland dat een beroep doet op al je zintuigen.

Misschien wil je al heel lang dat verhaal schrijven. Beginnen aan dat boek dat al zo lang in je hoofd zit. Een boek over je bedrijf of je ideeën schrijven. Wil je gewoon leren hoe je nu echt een verhaal in elkaar zet en hoe je kunt spelen met allerlei elementen daaruit. Wellicht wil je je eigen levensverhaal op papier krijgen. Of gewoon een plek hebben die zo anders is dan dat van je dagelijkse leven, en waar je vanzelf in een schrijfflow raakt.

Hoe dan ook, een schrijfretraite op Bali biedt je een unieke kans om je te focussen op je schrijven  en tegelijkertijd vol te genieten van een heel andere cultuur. Je werkt in alle rust en ruimte aan je verhaal, je krijgt feedback, je wordt gecoacht en dat alles in een prachtige omgeving.
Categorieën Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close